Ovocný koktejl z hrušky a jablka
15 min.
Ingredience
- 1kusHrušky
- 200gramůHroznové víno
- 100mililitrůSirup rybízový
- 300mililitrůSodovka
- 1kusJablka
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Jablko a hrušku omyjeme, zbavíme jádřinců a nahrubo pokrájíme. Rybízový sirup naředíme trochou sodovky a nalijeme do mixéru. Přidáme hrušku, jablko a mixujeme při nejvyšších otáčkách asi 2 minuty.
- 2Do připravených skleniček vložíme pár kostek ledu, několik bobulí vinné révy a zalijeme ovocným koktejlem. Podle chuti naředíme vychlazenou sodovkou.
- 3Podáváme se slámkou a delší lžičkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.