Ovocný koktejl z hrušky a jablka

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablko a hrušku omyjeme, zbavíme jádřinců a nahrubo pokrájíme. Rybízový sirup naředíme trochou sodovky a nalijeme do mixéru. Přidáme hrušku, jablko a mixujeme při nejvyšších otáčkách asi 2 minuty.
  • 2
    Do připravených skleniček vložíme pár kostek ledu, několik bobulí vinné révy a zalijeme ovocným koktejlem. Podle chuti naředíme vychlazenou sodovkou.
  • 3
    Podáváme se slámkou a delší lžičkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.