Ovocný kompot s rumem

45 min.
Ruská federace
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
167 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
12 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veškeré sušené ovoce nasypeme do velké mísy, přidáme mandle, med, skořici, muškátový oříšek, pokrájenou limetku, nasekané mandle a zalijeme vodou. Mísu uložíme přes noc do chladničky.
  • 2
    Druhý den vylouhovanou šťávu přecedíme do kastrůlku a ovoce vložíme zpět do mísy. Vylouhovanou šťávu přivedeme k varu, přilijeme rum a vaříme, dokud nevznikne sirup.
  • 3
    Ovoce servírujeme na připravené talíře a přelijeme rumovým sirupem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.