Ovocný letní nákyp

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
10 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formy na pudinky vymažeme rostlinným tukem, z plátků toastového chleba odkrojíme kůrku a polovinu střídky položíme na dno forem. Do hrnce nalijeme vodu, přisypeme cukr a svaříme, přisypeme omyté ovoce a povaříme pár minut doměkka. Ovoce i s vodou nalijeme do forem, zakryjeme druhou polovinou chlebové střídky, zatížíme malými talířky a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Asi po třech hodinách nákypy překlopíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.