Ovocný salát jako předkrm
20 min.
Ingredience
- 80gramůŽampiony - sterilované
- 1lžičkaCukr krupice
- 40gramůMandle
- 2kusyCitrony
- 2kusySalát hlávkový
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 5kusůJablka
- 20gramůPistácie
- 100gramůMajonéza
- 0,5kusGrapefruity
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
12 g
Cukr
34 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná jablka, grapefruit, žampiony a hlávkový salát nakrájíme na nudličky. Vše spojíme s majonézou se šlehačkou, osladíme a okyselíme citronovou šťávou.
- 2Podáváme ve skleněných miskách a zdobíme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi, nakrájenými pistáciemi a dílky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.