Ovocný salát s borůvkami

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky přelijeme horkou vodou a necháme je okapat. Mandle spaříme horkou vodou, nakrájíme na plátky a krátce osmahneme v rozehřáté pánvi bez oleje. Pomeranče a mandarinky oloupeme, rozdělíme na dílky, zbavíme jadérek a nakrájíme na malé kousky. Kiwi oloupeme a také nakrájíme na menší kousky. Nakrájené ovoce promícháme a rozdělíme do servírovacích misek. Porce zalijeme medem, posypeme borůvkami a plátky osmažených mandlí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.