Ovocný salát s citronovým sirupem

40 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
56 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citronovou šťávu a kůru rozkrájenou na nudličky vložíme s cukrem do hrnce, přilijeme 100 ml vody, na mírném ohni vše povaříme na hustotu sirupu. Občas zamícháme, nakonec odstraníme citronovou kůru.
  • 2
    Meloun rozpůlíme, zbavíme peciček, dužinu nakrájíme na dílky, slupku oloupeme. Broskve, švestky a jahody omyjeme, rozkrájíme na kousky. Pomeranče oloupeme, krájíme je napříč na plátky.
  • 3
    Ovoce upravíme na talíře a pokapeme citronovým sirupem. Salát ozdobíme lístkem máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.