Ovocný salát s kuřecím masem

20 min.
Evropa

Ingredience

  • dresink
    • 400gramůKuřecí maso vařené
    • 200gramůKompot broskvový
    • 200gramůKompot ananasový
    • 50gramůMandle plátky
    • 1kusPomeranče
    • 1kusČekanka
    • 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečená (nebo vařená) kuřecí prsa, broskve, ananas a oloupaný pomeranč nakrájíme na malé kousky. Šťávu z pomeranče zachytíme a použijeme při přípravě dresinku.
  • 2
    Omytý salát a čekanku natrháme na kousky a promícháme s kuřecím masem, ovocem a plátky mandlí.
  • 3
    Dresink:
  • 4
    Majonézu smícháme s pomerančovou šťávou, solí a bílým pepřem. Dresink zlehka vmícháme do salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.