Ovocný salát s kuřecím masem
20 min.
Ingredience
- dresink
- 4lžíceMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 400gramůKuřecí maso vařené
- 200gramůKompot broskvový
- 200gramůKompot ananasový
- 50gramůMandle plátky
- 1kusPomeranče
- 1kusČekanka
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
27 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Pečená (nebo vařená) kuřecí prsa, broskve, ananas a oloupaný pomeranč nakrájíme na malé kousky. Šťávu z pomeranče zachytíme a použijeme při přípravě dresinku.
- 2Omytý salát a čekanku natrháme na kousky a promícháme s kuřecím masem, ovocem a plátky mandlí.
- 3Dresink:
- 4Majonézu smícháme s pomerančovou šťávou, solí a bílým pepřem. Dresink zlehka vmícháme do salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.