Ovocný salát s liči a karambolou

30 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1229 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
301 g
Vláknina
32 g
Cukr
229 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomerančový džus svaříme a zhoustlý necháme vychladnout. Ochutíme broskvovým likérem nebo sirupem.
  • 2
    Papáji podélně rozřízneme a část dužin vydlabeme.
  • 3
    Liči oloupeme a dužinu nakrájíme, karambolu rozkrojíme na slabé plátky. Broskve zbavíme slupky a nakrájíme na menší kostky.
  • 4
    Pokrájené ovoce smícháme s džusem a naplníme vydlabané papáji.
  • 5
    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.