Ovocný salát s liči a karambolou
30 min.
Ingredience
- 1kusKarambola
- 2kusyPapaya
- 6kusůBroskve
- 500mililitrůDžus pomerančový
- 4lžíceLikér broskvový
- 8kusůLiči
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1229 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
301 g
Vláknina
32 g
Cukr
229 g
Postup přípravy
- 1Pomerančový džus svaříme a zhoustlý necháme vychladnout. Ochutíme broskvovým likérem nebo sirupem.
- 2Papáji podélně rozřízneme a část dužin vydlabeme.
- 3Liči oloupeme a dužinu nakrájíme, karambolu rozkrojíme na slabé plátky. Broskve zbavíme slupky a nakrájíme na menší kostky.
- 4Pokrájené ovoce smícháme s džusem a naplníme vydlabané papáji.
- 5Necháme vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.