Ovocný salát s nektarinkou
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Vrchní a spodní část pomerančů odřízneme a oloupeme pomeranče nad mísou, abychom zachytili vykapávající šťávu. Jednotlivé dílky oddělíme od blanek a dáme do mísy. Přidáme nakrájené jablko, nakrájenou hrušku, hroznové víno bez pecek a nakrájenou nektarinku. Opatrně vše promícháme a dáme na hodinu do lednice.
- 2Před podáváním oloupeme a nakrájíme na plátky banán, přidáme do mísy a z jahod odstraníme stopky, rozpůlíme je a přidáme je též k ovoci.
- 3Promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.