Ovocný salát s nektarinkou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vrchní a spodní část pomerančů odřízneme a oloupeme pomeranče nad mísou, abychom zachytili vykapávající šťávu. Jednotlivé dílky oddělíme od blanek a dáme do mísy. Přidáme nakrájené jablko, nakrájenou hrušku, hroznové víno bez pecek a nakrájenou nektarinku. Opatrně vše promícháme a dáme na hodinu do lednice.
  • 2
    Před podáváním oloupeme a nakrájíme na plátky banán, přidáme do mísy a z jahod odstraníme stopky, rozpůlíme je a přidáme je též k ovoci.
  • 3
    Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.