Ovocný salát s ořechy

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté bobule hroznů a ryngle rozpůlíme a zbavíme semen a pecek. Ryngle pak ještě nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Oloupaná jablka a hrušky rozpůlíme, odstraníme jádřince a dužninu nakrájíme na plátky.
  • 3
    Všechno ovoce dáme do velké mísy.
  • 4
    Zálivku připravíme tak, že přes síto prolisovaný brusinkový kompot smícháme se sherry brandy.
  • 5
    Ovoce se zálivkou smícháme a necháme alespoň 30 minut odležet.
  • 6
    Před podáváním posypeme jemně nasekanými jádry vlašských ořechů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.