Ovocný sýr z kdoulí

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
189 g
Cukr
70 g
Vápník
33 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kdoule nakrájíme, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, zmírníme teplotu a povaříme 40 minut, dokud se ovoce nerozvaří. Poté scedíme tekutinu, dužinu vrátíme zpět do hrnce a přisypeme cukr. Dáme zpět na plotnu a zahříváme 10 minut. Poté zahříváme další hodinu, dokud dužina nezhoustne.
  • 2
    Nakonec hmotu nalijeme do misek a přikryjeme pečícím papírem. Necháme nejméně týden dozrát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.