Paella se slávkami

50 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
942 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
35 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi na rozehřátém oleji 3 minuty zvolna opékáme kuřecí a vepřové maso nakrájené na proužky. Vyjmeme z pánve a odložíme stranou. Vložíme nakrájenou cibuli, papriku a chorizo a restujeme 5 minut. Přisypeme propláchnutou rýži a 2 minuty mícháme.
  • 2
    Přilijeme vývar, přidáme kurkumu a pepř, přivedeme k varu. Na mírném ohni 5 minut povaříme. Přidáme slávky a hrášek, přiklopíme a vaříme 5 minut, dokud se slávky neotevřou. Zavřené slávky odstraníme. Přidáme kuřecí a vepřové maso a odkryté vaříme 5-10 minut, dokud se nevstřebá vývar a rýže nezměkne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.