Pagáče s brynzou

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
41 g
Sacharidy
46 g
Cukr
154 mg
Vápník
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, rozdrobíme brynzu, rozklepneme vejce, osolíme a přidáme máslo. Vypracujeme hladké těsto, které necháme aspoň hodinu odležet, raději déle. Z těsta vyválíme silnější placku, ze které hrníčkem vykrajujeme koláčky. Plech vymastíme tukem, vyskládáme na něj pagáče, potřeme žloutkem a dáme péct. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 20 minut.
  • 2
    Pagáče upravíme na mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.