Pakambala vařená v páře

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1843 kcal
Bílkoviny
113 g
Tuky
41 g
Sacharidy
253 g
Vláknina
2 g
Cukr
441 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé opláchneme pod vodou a osušíme. Opepříme, zakapeme vermutem a necháme v chladu alespoň hodinu odležet.
  • 2
    Šalotky oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme polovinu másla a na něm podusíme šalotku.
  • 3
    Na pařák vložíme špenátové listy a podušenou šalotku. Osolíme a přidáme muškátový oříšek.
  • 4
    Do většího hrnce vlijeme vodu. Osolíme ji a přivedeme k varu, poté do hrnce vložíme pařák. Vaříme špenát v páře 3 minuty, poté na něj naskládáme rybí filé a na plátky nakrájený zbytek másla. Vaříme 4 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.