Palačinková omeleta

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
37 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozklepneme vejce do misky, přidáme špetku soli a lžičku smetany. Důkladně rozšleháme.
  • 2
    Na pánvi upražíme dva plátky anglické slaniny a dáme zatím stranou. Na téže pánvi rozehřejeme máslo a jakmile je dostatečně horké, vyklopíme na něj rozšlehaná vejce. Omeletu usmažíme po obou stranách dozlatova. Omeletu přendáme na talíř a navrch dáme dva plátky křupavé slaniny. Ihned podáváme s bílými rohlíky jako chutnou snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.