Palačinky s čokoládovými jablky

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme vejce, přisypeme mouku, cukr, špetku soli, přilijeme mléko, vypracujeme hladké těsto a necháme chvilku uležet. Jablka rozpůlíme, vydlabeme jádřince a zbytek nakrájíme na tenké plátky. V rendlíku zahřejeme nutellu, aby byla trochu řidší a každý plátek jablka ponoříme do nutelly, vyndáme a necháme vychladnout. V pánvi rozehřejeme olej a usmažíme tenké palačinky. Upravíme je na talíře a ozdobíme plátky čokoládových jablek. Pokapeme je zbytkem nutelly jako toppingem. Ihned podáváme, dokud jsou ještě teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.