Pamlsky plné zeleniny - recept pro psy

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
461 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 170 °C, plech vyložíme papírem na pečení a odložíme stranou. V míse s vodou dáme rozmrznout zeleninu.
  • 2
    V misce smícháme mouku, petrželku najemno nakrájenou, vločky, olej a zeleninu, kterou scedíme. Důkladně promícháme za stálého dolévání vody. Dáváme pozor aby těsto nebylo příliš řídké.
  • 3
    Těsto vyklopíme na pomoučený vál a krátce prohněteme rukama. Z těsta vyválíme plát zhruba 5 mm široký, nožem vykrajujeme stejné tvary, například obdélníky či čtverce a propíchneme je několikrát špičkou nože.
  • 4
    Tvary klademe na připravený plech, pečeme zhruba 25 minut dozlatova.
  • 5
    Pamlsky přendáme na mřížku a necháme důkladně vychladnout a vyschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.