Pamlsky z ryby - recept pro psy

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 100mililitrůVoda pitná
    • 150gramůTuňák ve vlastní šťávě
    • 100gramůMouka kukuřičná
    • 100gramůMouka pšeničná
    • 1lžičkaPetržel - nať
    • 0,5lžičkaČesnek sušený
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
507 mg
Cukr
163 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve předehřejeme troubu na 170°C, poté plech vyložíme pečícím papírem.
  • 2
    V míse smícháme kukuřičnou mouku a většinu mouky pšeničné, petrželku, česnekový prášek, okapaného tuňáka a za stálého míchání přiléváme vodu. Když se těsto nelepí k míse, vyklopíme ho na vál posypaný zbylou moukou a rukama uhněteme, dokud se nepřestane lepit úplně. Když se těsto nelepí, rozválíme ho na cca 4 mm plát. Z plátu vykrajujeme pomocí formičky na cukroví tvary. Formička by měla být ve tvaru ryby, pokud takovou nemáte, použijte jiný libovolný tvar.
  • 3
    Hotové vykrojené tvary klademe na připravený plech a dáme péct. Pečeme zhruba 35 minut. Hotové tvary přendáme na mřížku a tam je necháme dostatečně vychladnout a vyschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.