Panádová nádivka z mouky
25 min.
Ingredience
- 300mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
44 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
5 g
Vápník
10 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo, osolíme a přivedeme k varu. Nevaříme, pouze necháme probublat a ihned sejmeme z plotny. Za stálého míchání přisypeme mouku.
- 2Vyklopíme na rozpálenou pánev a vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.