Pangasius s jablky a křenem
50 min.
Ingredience
- 800gramůPangasius - filety
- 400gramůJablka
- 300mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 2kusyBobkový list
- 100gramůMáslo čerstvé
- 8gramůSůl
- 1kusCitrony
- 100gramůKřen
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Filety z pangasia nakrájíme na menší porce, osolíme, rozložíme do vymazaného pekáčku, přidáme bokový list, poklademe plátky másla a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 20 minut, v průběhu pečení otočíme.
- 2Mezitím oloupeme a nastrouháme jablka a křen, v míse důkladně promícháme a přidáme vyšlehanou smetanu. Není potřeba nijak dochucovat.
- 3Upečenou rybu rozložíme na plochou mísu a zalijeme částí připravené omáčky, ozdobíme kolečky citronu, zbytek omáčky servírujeme zvlášť v misce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.