Pangasius s jablky a křenem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z pangasia nakrájíme na menší porce, osolíme, rozložíme do vymazaného pekáčku, přidáme bokový list, poklademe plátky másla a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 20 minut, v průběhu pečení otočíme.
  • 2
    Mezitím oloupeme a nastrouháme jablka a křen, v míse důkladně promícháme a přidáme vyšlehanou smetanu. Není potřeba nijak dochucovat.
  • 3
    Upečenou rybu rozložíme na plochou mísu a zalijeme částí připravené omáčky, ozdobíme kolečky citronu, zbytek omáčky servírujeme zvlášť v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.