Panna cotta s ovocem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
869 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
72 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme 300 g smetany, vanilku a marcipán na 80 °C a vše ještě teplé dáme do mixéru, kde rozmixujeme na kaši. Následně přidáme želatinu a počkáme, až nám vše vychladne na pokojovou teplotu.
  • 2
    Mezitím vyšleháme zbytek smetany, kterou následně přidáme ke zbytku z mixéru. Vše pořádně promícháme, dáme do formy a schováme do ledničky, kde necháme ztuhnout.
  • 3
    Mango nakrájíme na plátky a rozložíme na talíř, přidáme jahody a smetanový dezert z formičky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.