Pannacotta s jahodami a malinami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
21 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vanilkový lusk podélně rozkrojíme a vydlabeme dřeň. Lusk, dřeň a cukr vložíme do smetany a za stálého míchání přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni 15 minut.poté lusk vyjmeme.
  • 2
    Plátky želatiny necháme nabobtnat ve vodě a vymačkáme je. Želatinu rozpustíme za stálého míchání ve smetaně. 4 misky (nebo formičky) vypláchneme studenou vodou a naplníme smetanou. Chladíme přikryté asi 4 hodiny.
  • 3
    Několik jahod a malin necháme stranou, z ostatních připravíme pyré. Smícháme je s cukrem a malinovým sirupem a rozdělíme na 4 talíře.
  • 4
    Misky s krémem postavíme na chvíli do horké vody a obsah vyklopíme na pyré. Dezert ozdobíme jahodami, malinami a nasekanými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.