Papájový krém se zázvorem

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 2lžíceRum
    • 2kusyPapaya
    • 4lžíceVíno bílé
    • 1kusVanilkový lusk
    • 60gramůZázvor nakládaný
    • 150gramůCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
5 g
Cukr
51 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvor nasekáme a necháme asi 30minut marinovat v rumu.
  • 2
    Mezitím oloupeme papáju, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky. Víno se 100g papáje, cukrem a dření z vanilkového lusku přivedeme k varu a asi 20minut povaříme. Poté rozmixujeme a znovu přivedem k varu. Po zhoustnutí odstavíme, přidáme zbytek papáji, zázvor a rum.
  • 3
    Omáčka je vhodná ke zmrzlině, ovocným koláčům nebo palačinkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.