Papriková marináda - určená ke grilování

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
50 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
440 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné stroužky česneku utřeme nebo je prolisujeme a dáme do misky. Přidáme k nim čerstvě pomletý bílý pepř, sladkou a pálivou papriku, lžičku hořčice, 1 lžíci tekutého medu a olivový olej. Směs důkladně promícháme.
  • 2
    Marináda je určena k marinování a potírání masa určeného ke grilování. Marinádou potíráme maso nejlépe několik hodin dopředu, aby jsme docílili, že grilované maso bude křehké a šťavnaté.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.