Paprikové lusky plněné houbami
60 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 10gramůOlej stolní
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůŽampiony čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
681 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, na plátky nakrájené žampiony dáme na zpěněnou cibuli, osolíme, okmínujeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
- 2K houbám přidáme vejce a necháme srazit. Nádivkou naplníme omyté papriky, vyrovnáme je do vymazané zapékací mísy, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.