Paprikové lusky plněné sýrem
55 min.
Ingredience
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 200gramůSýr Eidam cihla 45%
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 1decilitrMléko polotučné
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
31 g
Sacharidy
7 g
Cukr
1 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Z omytých paprik odkrojíme vršky a odstraníme semena.
- 2Nastrouhaný sýr promícháme s 30 g másla a 3 vejci. Směsí naplníme připravené papriky, urovnáme je na máslem vymazaný pekáček a pokapeme zbylým máslem.
- 3Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání papriky zalijeme mlékem rozšlehaným s vejcem a solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.