Paprikové ragú s telecí klobásou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
903 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku si namočíme den předem.
  • 2
    Klobásy v celku opečeme na olivovém oleji a dáme stranou.
  • 3
    Do výpeku z klobás dáme slaninu a papriku nakrájené na kostičky.
  • 4
    Po chvíli přidáme i bobkový list a tymián. Přidáme česnek nasekaný nadrobno a necháme rozvonět.
  • 5
    Poté přidáme čočku, vývar a dusíme 15 až 20 minut.
  • 6
    Osolíme, opepříme, zjemníme máslem.
  • 7
    Podáváme s klobásou posypané petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.