Paprikový salát s houbami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené, žluté a červené papriky omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké nudličky, které dáme do misky a promícháme s glutasolem. Žampiony scedíme, nakrájíme na tenké plátky a dáme do misky k paprikám. Zeleninu osolíme, přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek, přilijeme sójovou omáčku a vše pokapeme citronovou šťávou. Nakonec podle potřeby salát přelijeme olejem a zamícháme.
  • 2
    Hotový salát podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.