Papriky plněné šlehanou nivou
25 min.

Ingredience
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 150gramůSýr Niva (Rokfór)
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusŽervé
- 3lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1kusRajčata
- 1kusPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
251 mg
Cukr
714 mg
Postup přípravy
- 1Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
- 2Nivu nastrouháme a ušleháme s máslem, žervé a smetanou na hladký krém.
- 3Krémem naplníme půlky paprik, ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 4. 2017
Papriky plněné šlehanou nivou
Vynikající 😁