Papriky s čedarem
23 min.

Ingredience
- 4kusyPaprika sterilovaná
- 240gramůSýr Čedar
- 2gramyPepř černý mletý
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
670 mg
Postup přípravy
- 1Dvě vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na osminky. Čedar nastrouháme nahrubo, smícháme s majonézou, pepřem a ochutíme citronovou šťávou. Důkladně promícháme. Nakládané celé papriky scedíme a necháme okapat. Paprikové lusky naplníme sýrovou směsí, upravíme na talířky, ozdobíme osminkami vajec a podáváme jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 7. 2017
Papriky s čedarem
Také doma děláme 😁