Papriky s ovčím sýrem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si sladké bílé nebo zelené papriky, seřízneme jim vršky a vydlabeme jádřince. Umyjeme je a vypláchneme tekoucí vodou.
  • 2
    Do misky nastrouháme nahrubo ovčí nebo balkánský sýr, přidáme k němu syrová vejce, přisolíme podle toho, jaký sýr jsme použili. Pokud jsme použili balkánský sýr, už nesolíme.
  • 3
    Touto dobře promíchanou směsí naplníme papriky, které opatrně pokládáme na pánev do rozpáleného oleje, zakryjeme pokličkou a opečeme je ze všech stran tak, aby chytly zlatavou barvu.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.