Papriky s ovčím sýrem
50 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 20kusůPaprika zelená
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kilogramSýr ovčí tvrdý - Pecorino
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si sladké bílé nebo zelené papriky, seřízneme jim vršky a vydlabeme jádřince. Umyjeme je a vypláchneme tekoucí vodou.
- 2Do misky nastrouháme nahrubo ovčí nebo balkánský sýr, přidáme k němu syrová vejce, přisolíme podle toho, jaký sýr jsme použili. Pokud jsme použili balkánský sýr, už nesolíme.
- 3Touto dobře promíchanou směsí naplníme papriky, které opatrně pokládáme na pánev do rozpáleného oleje, zakryjeme pokličkou a opečeme je ze všech stran tak, aby chytly zlatavou barvu.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.