Parfet

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
22 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně vypeckujeme a rozpůlíme. Broskve a meruňky nakrájíme nadrobno. Vše vložíme do mísy a opatrně promícháme.
  • 2
    Do jiné mísy vložíme třetinu jogurtu, upravíme na ni polovinu smíchaného ovoce. Naneseme další vrstvu jogurtu, zbytek ovoce a poslední vrstvu jogurtu.
  • 3
    Nahrubo namixujeme ořechy a posypeme jimi poslední jogurtovou vrstvu. Dezert pokapeme medem, přikryjeme a vložíme alespoň na hodinu do lednice.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme červeným rybízem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.