Pařížské placičky
30 min.
Ingredience
- 100gramůCukr krupice
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůMandle
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Vejce, cukr, mouku, nastrouhané mandle a tekuté máslo šleháme ve šlehači.
- 2Na pomaštěný plech klademe lžičkou malé placičky dostatečně daleko od sebe. Navrch dáme podélně nakrájené mandle.
- 3Placičky pečeme v mírně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.