Pařížské řízky

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, mírně osolíme a obalíme v mouce.
  • 2
    V talíři rozšleháme vejce, řízek do něj ponoříme a i s vejcem jej vyklopíme na pánev s rozpáleným olejem. Pokud se z vejce vytvoří nitky, vidličkou je přesuneme na řízek.
  • 3
    Maso dozlatova opečeme, obrátíme a dopečeme z druhé strany.
  • 4
    Ihned podáváme obložené dílky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.