Pařížský řízek (minutka)

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
34 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
645 mg
Cukr
412 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu (ořech) opláchneme a ukrojíme přes vlákno 1-2 plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme a plátky mírně osolíme. Ponoříme je do osoleného těstíčka připraveného z mouky a mléka s přísadou hrášku a po částečném odkapání je zvolna usmažíme v horkém oleji dozlatova.
  • 2
    Okapané řízky potřeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.