Párky v rajčatové omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a dobře rozšleháme.
  • 2
    Přidáme rozkrojenou cibuli, na plátky nakrájený celer, na dílky nakrájená rajčata a koření. Vše vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Omáčku prolisujeme přes cedník, osolíme a přidáme cukr a citronovou šťávu. Nakonec vmícháme na kolečka nakrájené párky a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.