Parmice na páře s mrkví a estragonem

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Vápník
160 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z parmice osolíme a cca 5min podusíme na páře.
  • 2
    Ze tří citronů vylisujeme šťávu, promícháme s olejem, špetkou soli a estragonem nakrájeným nahrubo.
  • 3
    Mrkev nakrájíme na kuchyňském robotu nebo struhadle na tenké, delší proužky a ochutíme ji připravenou zálivkou. Lžíci zálivky si ponecháme stranou.
  • 4
    Na talíři vytvoříme tzv. hnízdo z mrkve, na něj položíme filety parmice, přelijeme zbytkem zálivky a dozdobíme na dílky nakrájenou dužinou ze zbylého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.