Pastevecká kaše s medem z Chvalšin

10 min.
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
8 g
Cukr
64 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky dobře promyjeme, dáme do mísy a zalijeme vodou. Necháme je nabobtnat, přimícháme 4 lžíce medu, pokrájené lískové a vlašské ořechy.
  • 2
    Omyjeme a vypeckujeme třešně "ptačky", višně, borůvky a lesní jahody. Omytá jablka rozkrájíme na čtvrtky, vykrojíme jadřince a jablka nakrájíme na kostičky i se slupkou.
  • 3
    Ovoce přimícháme do vloček, rozdělíme do misek, na každou porci dáme lžíci kvalitní zakysané smetany a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.