Paštičky se sýrem a tuňákem

43 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
951 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
61 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si 8 ks upečených paštiček z listového těsta a umícháme náplň do paštiček.
  • 2
    Tuňáka z konzervy scedíme a olej zachytíme. Polovinu rozmixujeme se zachyceným olejem, dáme do misky a smícháme s druhou polovinou tuňáka, který jsme rozmačkali vidličkou.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme je na kostičky. Očištěnou jarní cibulkou a omytou petrželku pokrájíme nadrobno. Zeleninu přidáme k rybě a smícháme vše s citronovou šťávou, solí, pepřem a nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Touto náplní naplníme paštičky, které dáme do předem vyhřáté trouby. Pečeme 6 -8 minut při 180 °C. Upečené paštičky dáme na mísu, každou zakryjeme upečenou "pokličkou" a ozdobíme malým kopečkem kvalitní majonézy.
  • 5
    Paštičky podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.