Paštika s ančovičkami a olivami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mixéru rozmixujeme olivy, citronovou kůru,šťávu a máslo. Jemně nasekáme ančovičky a přidáme do směsi. Vše mixujeme 20 vteřin v mixéru. Postupně přidáme olivový olej a mleté mandle.
  • 2
    30 minut necháme paštiku v lednici ztuhnout.
  • 3
    Poté podáváme např. s topinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Paštika s ančovičkami a olivami
Musím zkusit 😍