Paštika s ančovičkami a olivami
40 min.
Ingredience
- 175gramůOlivy černé
- 1kusCitrony
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4kusyAnčovička - filety
- 2lžíceOlej olivový
- 15gramůMandle mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1V mixéru rozmixujeme olivy, citronovou kůru,šťávu a máslo. Jemně nasekáme ančovičky a přidáme do směsi. Vše mixujeme 20 vteřin v mixéru. Postupně přidáme olivový olej a mleté mandle.
- 230 minut necháme paštiku v lednici ztuhnout.
- 3Poté podáváme např. s topinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Paštika s ančovičkami a olivami
Musím zkusit 😍