Paštika z husích drůbků

135 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1958 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu, cibuli, vepřové maso a husí drůbku uvaříme v osolené vodě. Poté uvařené z vývaru vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Vykostíme drůbky a společně s masem a syrovými játry dvakrát umeleme.
  • 3
    Z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mastným vývarem z drůbků a vymícháme na hustší kaši. Kaši necháme vychladnout, následně ji přidáme k umletému masu, přimícháme do pěny ušlehaná vejce, koření, osolíme a řádně promícháme.
  • 4
    Formu silně vymastíme, naplníme ji do 3/4 výšky směsí, dobře zakryjeme a vaříme mírným varem ve vodní lázni 1,5 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 7. 2017
Paštika z husích drůbků
Výborné 😁