Paštika z husích jater

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
170 mg
Cukr
469 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle.
  • 2
    Husí játra, maso a podušenou cibuli umeleme na jemno. Do směsi zašleháme vejce, smetanu, koření a sůl. Na závěr přimícháme třetinu nadrobno nakrájené slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na
  • 3
    tenké plátky, vyložíme formu a naplníme směsí.
  • 4
    Povrch poklademe plátky slaniny, zakryjeme a asi hodinu vaříme ve vodní lázni.
  • 5
    Hotovou paštiku necháme vychladnout a nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.