Pastinákový salát s jablky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
11 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pastinák nakrájíme na špalíčky, uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Špalíčky pastináku nakrájíme na kostičky a vsypeme do mísy. Přidáme omytá, nahrubo nastrouhaná jablka a citronovou šťávu. Nakonec vmícháme med, který jsme rozpustili v troše vývaru z pastináku. Vše zlehka promícháme.
  • 3
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.