Patizonová směs

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme. Patizon nastrouháme nahrubo, papriky nakrájíme na nudličky, rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravenou zeleninu, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 3
    Podušenou zeleninovou směs okořeníme mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.