Patizonový salát
20 min.
Ingredience
- 400gramůPaprikové lusky čerstvé
- 500gramůPatison
- 300gramůCibule
- 20gramůFeferony sterilované
- 300gramůRajčata
- 30mililitrůOcet vinný
- 10gramůCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 120mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Papriky zbavíme jádřinců, patizony omyjeme a očistíme, papriky, patizony a feferonku nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, rajčata na kostičky. Zeleninu vsypeme do mísy, ocet smícháme s vodou, přidáme cukr, sůl, rozmícháme a salát v míse zalijeme.
- 2Salát před podáváním necháme vychladit v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.