Pavlovy s čokoládou a malinami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky ušleháme s cukrem, octem a škrobem do tuhého sněhu. Plech vyložíme pečícím papírem a naneseme na něj sníh do vyznačených koleček o průměru 8 cm.
  • 2
    Pečeme hodinu na 120°C, vypneme a necháme v troubě vychladnout. Spodní strany pavlov namočíme do rozpuštěné čokolády, necháme zaschnout, ozdobíme šlehačkou, posypeme malinami a moučkovým cukrem.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.