Pečená čokoláda

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
930 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
60 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
6 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Menší zapékací misky vymažeme máslem a vysypeme drcenými mandlemi.
  • 3
    Ve vodní lázni rozpustíme baileys, čokoládu a máslo. Vejce a žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a přidáme k čokoládě. Nad párou cca 5min šleháme.
  • 4
    Poté čokoládovou hmotu rozdělíme do misek a pečeme 8-10min. Na povrchu se musí vytvořit kůrka.
  • 5
    Formičky podáváme posypané moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.