Pečená divoká kachna pro celiatiky
130 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 3lžičkyKmín drcený
- 1kilogramKachna divoká
- 0,4litrVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
441 mg
Cukr
95 mg
Postup přípravy
- 1Kachnu důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, osolíme ji a pokmínujeme, přilijeme vodu, přiklopíme pokličkou a dáme péct do mírně vyhřáté trouby. Během pečení podléváme výpekem a vodou. Před dopečením pokličku odložíme a pečeme dozlatova.Pečené kachní maso servírujeme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.