Pečená jablečná omeleta

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme a každé rozkrojíme na 8 kousků. Cca 1min je orestujeme na 50g másla s polovinou množství cukru. Poté zakryjeme pokličkou a 5min podusíme.
  • 2
    Mezitím smícháme vejce, mléko, mouku, zbytek cukru a špetku soli.
  • 3
    Jablka naskládáme do zapékací mísy, poklademe zbylým máslem a zalijeme připravenou směsí. Pečeme v troubě předehřáté na 200C cca 12-15min.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.