Pečená kančí plec s mrkví
60 min.
Ingredience
- 1kilogramKančí plec
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramMrkev kořen
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 80mililitrůVoda pitná
- 1lžíceCukr krupice
- 600mililitrůVývar zeleninový
- 0,5lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
32 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kančí plec vykostíme a nakrájíme na kostky. V pekáči rozpálíme olej, na něm osmažíme maso, osolíme, okmínujeme, podlijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě.
- 2Když je maso poloměkké, přidáme očištěnou mrkev, kterou jsme nakrájeli na tenké nudličky a dopečeme. Do směsi na závěr vmícháme mouku rozšlehanou ve vodě, chvíli podusíme, ochutíme cukrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.